Duyurular

...

ULUSAL STAJ PROGRAMI 2022 DÖNEMİ BAŞVURULARI AÇILDI

Sevgili öğrencilerimiz,

İstihdamda fırsat eşitliği sağlanması ve gençlerimizin kariyer gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla Üniversite Kariyer Merkezleri ile iş birliği içinde yürütülen "Staj Seferbirliği" Programı'nın kapsamı 2022 yılında ülkemizin istihdam politikaları doğrultusunda genişletilmiş ve adı "Ulusal Staj Programı" olarak değiştirilmiştir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, tüm kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerimizin “Senin için Seferbiriz” teması altında birleştiği “Ulusal Staj Programı” genç yeteneklerin başvurularını bekliyor!

 

Ulusal Staj Programı'na:

  • Türkiye, KKTC ve yurt dışındaki üniversitelerde not ortalaması 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) olan;
  • Örgün eğitim veren lisans programlarının 2., 3. veya 4. sınıf öğrencileri (lisans 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 4. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmama şartları aranmaktadır)
  • Ön lisans programlarının 1. veya 2. sınıf öğrencileri (ön lisans 1. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmamış bulunma şartı aranmaktadır)
  • “Organize Sanayi Bölgeleri içerisinde yer alan Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının” 10., 11. ve 12. sınıf öğrencileri başvuru yapabilmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2022

Detaylı bilgi ve başvuru için; https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresini ziyaret ediniz.

 

Hepinize başarılar dileriz.